Reminder! Schadeherstel 2.0

Technologische ontwikkelingen in de autobranche gaan razendsnel. Dit verandert de schadeherstelmarkt. Wij hebben ABS Boekhorst gevraagd om te laten zien hoe zij hiermee omgaan.

ProfCollege Fred de Jong voor FDG

Recent heeft de minister van Financiën de evaluatie van het provisieverbod vrijgegeven. Maar er speelt ook een discussie over actieve transparantie van schadeprovisies.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

Schade herstellen vaak een goede en efficiënte oplossing!

Het herstellen van de schade in plaats van vervangen van het beschadigde goed is daarbij vaak een goede en efficiënte oplossing…Mits goed uitgevoerd natuurlijk.

LinkedIn: veel méér dan een digitale Rolodex

Ken je dat: je voegt wel trouw nieuwe connecties toe aan je LinkedIn-account, maar verder kijk je er eigenlijk nauwelijks naar om. Terwijl LinkedIn heel goede commerciële kansen biedt.

Save the date! Lustrumviering FDG 70 jaar

30 april 2017 was het zover. Onze vereniging bestaat 70 jaar! En wij vinden dat dat op een gepaste wijze gevierd moet worden.

Jubileum viering FDG 70 jaar

Het is tijd voor een feestje want de FDG bestaat 70 jaar!! En dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Als het goed is heeft u de datum al in uw agenda staan!

Hoe houd je toch nog grip op verzuim? Hoe ga je om met vergrijzing?

De vernieuwde Arbowet en de privacywetgeving maakt het allemaal niet makkelijker voor de werkgevers. Hoe houd je toch nog grip op verzuim?

Notarisbijeenkomst “Over verpleeghuizen, knabbelhuisjes en andere sprookjes.”

Wij zijn bijzonder verheugd dat Monuta wederom bereid is voor ons een interessante lezing te organiseren in samenwerking met notaris/estate planner Henk van Doorn.

ALV + Een kijkje in de keuken van Salvage en alles wat er bij komt kijken

2017 is alweer bijna 2 maanden onderweg en we hebben weer een hoop interessante en leuke lezingen en activiteiten op het programma staan.

Stageverzoek Hogeschool Arnhem Nijmegen

Stageverzoek Hogeschool Arnhem Nijmegen

Bijeenkomst Financiële Dienstverleners Gelderland (FDG): Actualiteiten in Pensioen

Prinsjesdag staat ons nog vers in het geheugen. Er was een hoop te melden vanuit de verschillende ministeries. Voor u als adviseur weer volop mogelijkheden om uw meerwaarde te tonen.

De repatriëring van de slachtoffers van de MH17 wat kwam er bij kijken!

Een voorbeeld van deze dienstverlening is de bijdrage van het team aan de organisatie van de ceremonie voor de terugkeer van de slachtoffers van de ramp met MH17

Durft u zich te laten rijden door een Tesla?

Reminder! Durft u zich te laten rijden door een Tesla?

“werkgeversadvies 2016, laat uw meerwaarde als adviseur zien aan uw zakelijke relaties”

Iedere werkgever (ruim 380.000) moet voor 1 oktober 2016 besluiten waar hij zijn arbeidsongeschiktheidsrisico willen onderbrengen. “Eigen risicodrager of niet”

“een overlegscheiding, kan dat ook?”

Iedere adviseur wordt bij zijn werkzaamheden geconfronteerd met echtscheidingen. Of je nu als schadeadviseur werkzaam bent of als levenadviseur.

Lezing - “Succesvol en veilig stoken ”

Een warm welkom bij De Heide Smid. Dat is wat ons te wachten staat op dinsdag 2 februari aanstaande. De Heide Smid is een kachel - en haardenspecialist ......